| My Big Fan Art, molim vas svi komentirajte | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Zvjerka Admin
Broj postova : 137 Age : 31 Location : Karlovac Registration date : 13.08.2007
| Naslov: My Big Fan Art, molim vas svi komentirajte uto kol 21, 2007 3:16 pm | |
| Evo stavit cu vam sve slike koje sam ja preradivala, posebno cu vam reci koja osoba je u pitanju, pa pocnimo s Posh: ima naravno jos, al ove su mi od Posh wow. Nicole Richie (ljubav moja) Jenifer Lopez (ljepotica, od moje mame uzor :p ) Beyonce Knowles (najbolja moja, predivna) Paris Hilton (obozavam ju, fkt ju volim) napravila sam ja i jedan wallpeaper na nju. hh Rihanna (predivna, curka, koju isto volim) Mutya Buena (pametna ljepotica) Britney Spears (ne volim ju bas nes. al nemam nis protiv nje) evo podijelila sam sve svoje fan slike radove s vama. dakako ima tu jos i blenodva i avatara, ali imala asm potrebu ovo podijeliti s vama, i sto kazete? | |
|
| |
ohimesama Pocetnica
Broj postova : 53 Age : 36 Location : Zagreb Registration date : 13.08.2007
| Naslov: Re: My Big Fan Art, molim vas svi komentirajte uto kol 21, 2007 11:31 pm | |
| svaka ti cast. profesionalno izgledaju..jebeno | |
|
| |
Zvjerka Admin
| |
| |
Darija
Broj postova : 13 Age : 31 Registration date : 17.08.2007
| Naslov: Re: My Big Fan Art, molim vas svi komentirajte čet kol 23, 2007 7:51 pm | |
| sve su super,da stvarno izgleda profesionalno | |
|
| |
wentworth.miller
Broj postova : 20 Age : 31 Registration date : 25.08.2007
| Naslov: Re: My Big Fan Art, molim vas svi komentirajte pon kol 27, 2007 10:05 am | |
| joj, baš su super, hmmmm......imam pitanj....da li mogla nekoliko takvih slika nparaviti meni na wentwortha, ajde....pa mi ih inda pokaži na moj forum http://wentworthmiller.forumotion.com/, ajde plizz mi napravi, a ak ti se neda nema veze | |
|
| |
Zvjerka Admin
| Naslov: Re: My Big Fan Art, molim vas svi komentirajte pon kol 27, 2007 4:01 pm | |
| - wentworth.miller je napisao/la:
- joj, baš su super, hmmmm......imam pitanj....da li mogla nekoliko takvih slika nparaviti meni na wentwortha, ajde....pa mi ih inda pokaži na moj forum
http://wentworthmiller.forumotion.com/, ajde plizz mi napravi, a ak ti se neda nema veze mislis za cover, ono gore...?? da imas msn ili mail ili nesto. javim mi se na the_princesslucy@hotmail.compa da se dogovorimo... | |
|
| |
Kate
Broj postova : 21 Age : 29 Location : Karlovac Registration date : 27.08.2007
| Naslov: Re: My Big Fan Art, molim vas svi komentirajte sub ruj 01, 2007 2:07 am | |
| | |
|
| |
wentworth.miller
Broj postova : 20 Age : 31 Registration date : 25.08.2007
| Naslov: Re: My Big Fan Art, molim vas svi komentirajte ned ruj 02, 2007 10:05 am | |
| imam budem se javia skoro, ali bih također voljela da mi te slikepokažeš na mom forumu, znaš da i drugi vide.....žiškaš | |
|
| |
Loving Rachel moderator
Broj postova : 133 Registration date : 17.08.2007
| Naslov: Re: My Big Fan Art, molim vas svi komentirajte ned ruj 02, 2007 7:31 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: My Big Fan Art, molim vas svi komentirajte | |
| |
|
| |
| My Big Fan Art, molim vas svi komentirajte | |
|